“Patrol PM” na Blogomaniji u Mariboru: Business cafe uskoro u Nišu!

Odavno je jasno da na uspešnost poslovanja utiče prisutnost i aktivnost na Internetu. Ekspanzija društvenih mreža i ogroman broj korisnika (Facebook ima oko 800. 000 000, a Twitter više od 500. 000 000 aktivnih korisnika) pružaju odličnu priliku za online reklamiranje, upravo preko neke od popularnih društvenih mreža.

Pored oglašavanja usluga i proizvoda, nepregledni online prostor je prilika za individualnu zaradu. Originalnost, kreativnost i poznavanje digitalnog marketinga pomoći će Vam da od svog bloga ili YouTube kanala stvorite pravi izvor prihoda, spajajući pritom hobi, interesovanja i posao. O načinima zarade na Internetu, posebno u fashion, beauty & lifestyle oblasti,  moglo se čuti na nedavno održanoj Blogomaniji 2016. u Sloveniji.

blogomanija 1

Treća regionalna Blogomanija, održana u hotelu Habakuk u Mariboru,  od 8. do 12. juna, okupila je najpopularnije YouTubere, blogere, novinare, marketing stručnjake i sve one koji su uspešni na društvenim mrežama i od toga žive.

Tema ovogodišnje Blogomanije bila je Fashion & Beauty, pa su dame i svi ljubitelji mode, kao i digitalnog marketinga mogli da kroz niz organizovanih predavanja i radionica saznaju više o trendovima u ovim oblastima.

Preko 50 predavača podelilo je svoja iskustva o radu na Internetu i kako se od toga može zarađivati. Blogomanija već treću godinu zaredom okuplja stručnjake iz celog regiona i svoju temu proširila je van granica bloga.

„Blog je samo jedan od načina komunikacije. Mislimo i na Instagram, Youtube, Vine, Snapchat kao i ostale društvene mreže koje omogućavaju milionske brojeve pregleda. Program Blogomanija Fashion & Beauty je osmišljen tako da odgovori na sva pitanja onih koji žele da uspeju u ovim industrijama – putem panel rasprava, predavanja i radionica koje će voditi najuspešniji u svojim pozivima“, poručuju organizatori.

blogomanija 2

Tim firme “Patrol PM” je na Blogomaniji predstavio svoju ponudu i ostvario kontakte sa potencijalnim saradnicima u regionu. Tom prilikom dogovoreno je organizovanje Business cafe-a za nekoliko meseci u Nišu. U pitanju je organizovano druženje malih preduzetnika i onih koji to žele da postanu ne bi li razmenili informacije i delili preduzetnička iskustva.

„Blogomaniju posećujemo drugi put i zadovoljni smo programom i predavačima. Smatram da je ovo šansa da ostvarimo kontakte, upoznamo druge preduzetnike i razmenimo iskustva. Ovom prilikom sa Kristinom Ercegović, koja je osnivač Business cafe-a, dogovorio sam da organizujemo jedno takvo druženje u Nišu i da na jednom mestu okupimo ljude sa idejama i pokretačkom energijom. Business cafe uspešno se održava u celom regionu i želeo bih da se na njegovoj mapi nađe i naš grad“, ističe Miša Pavlović, direktor i vlasnik firme „Patrol PM“.

blogomanija 3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s