Patrol PM bira za Vas: top 5 modela zaštitne odeće i obuće za leto

Radnici u mnogim delatnostima, posebno oni koji rade na otvorenom, izloženi su raznim  štetnim uticajima, što je naročito izraženo tokom leta. Visoke temperature mogu da loše utiču na zdravlje, pa je neophodno obezbediti adekvatnu radnu opremu. Mi u Patrol PM-u mislimo na sigurnost radnika, pa smo odabrali 5 top modela za ovo leto.

  1. Pilot odelo „Lux“

Ovo odelo sastoji se od pantalona i jakne. Pantalone su sa tregerima i dva kosa džepa sa strane, dva se nalaze na butinama i jedan na sredini, sa ojačanjima na kolenima. Jakna je sa rajsferšlusom i sa elastičnim renderom oko rukava i struka, dva kosa džepa dole i dva gore + jedan mali.

Materijal 65% PE – 35% pamuk, 240gr/m2. Može se raditi u boji po izboru, u veličinama od 48 do 64. Odelo je namenjeno za rad u građevinskoj industriji, radionicama, magacinima, automobilskoj industriji i sl.

pilot_odelo_lux_1

  1. Prsluk „Lynx“

U pitanju je fluorescentni prsluk sa reflektujućim trakama, zatvara se čičak trakom i šije se u univerzalnoj veličini. U skladu je sa standardom o visokoj vidljivosti EN 471:2007. Ovaj model pogodan je za rad u gustom saobraćaju i građevini jer pruža uočljivost kako tokom dana, tako i noću na svetlosti farova. Treba imati u vidu da je reflektujući prsluk deo obavezne opreme za automobile, tako da nije namenjen samo radnicima već svako treba da ima jedan model u svom autu.

prsluk

  1. Polo majica sa kratkim rukavima

Pogodna je za rad u svim granama industrije, u svim delatnostima, može da se nosi i u slobodno vreme. Izrađuje se od pamuka, u svim bojama, može da ima logo firme na leđima ili napred, iznad džepa.

Odeća koja se nosi u letnjim mesecima treba da bude lagana i udobna, pa se majice i košulje šiju od 100% pamuka, težine 100, 120 do 180 g/ m2. Moguća je i kombinacija 65% pamuk i 35% poliester. Pamučne pantalone za letnji period izrađene su od pamuka težine 200 g.

polo blue

  1. Radni polukombinezon „Eland“

Ovaj polukombinezon je modernog kroja sa 10 praktičnih džepova, izrađen je od 65% poliestera i 35% pamuka težine 235 g/m2. Model je veoma praktičan, pruža udobnost radnicima u građevinarstvu, poljoprivredi, u radionicama, skladištima i na drugim poslovima.

eland

  1. Zaštitne sandale „Topolino“

Ovaj model zaštitnih kožnih sandala poseduje čeličnu kapu, pruža bolju ventilaciju, pa je pogodan za rad u toplijim uslovima. Odlikuje ih mikrofiber postava, antistatik, protivklizni đon otporan na ulja, naftu i kiseline, apsorber energije u prednjem delu. Namenjene su onima koji rade na mestima gde ne postoji opasnost od izlivanja tečnosti po nogama.

topolino

Ponudu proizvoda možete pogledati na našem sajtu www.patrol.co.rs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s