Uvek je pravo vreme za poklone!

Pokloni nisu važni samo u privatnom životu kada želimo da usrećimo nama bliske ljude. Važno je održavati poslovne kontakte i negovati saradnju sa partnerima i klijentima, pa će i sitnica pokazati da ste pažljivi i da mislite na druge. Na taj način im pokazujete da su vam važni, što jača vaš odnos, a to je neophodno za uspešan biznis.

pokloni-2

Kada se bira poslovni poklon često se javlja dilema kako odabrati onaj pravi. Treba naći meru i odabrati nešto što će se dopasti onome kome poklanjate, a da pritom ne bude suviše skup kako se ne bi protumačio kao potkupljivanje. Ipak, mala investicija u poslovne poklone može višestruko da se isplati na duže staze. Reklamna galanterija odavno ne podrazumeva samo hemijske olovke, priveske za ključeve i rokovnike. Danas možete naći moderne, savremene poklone sa pečatom svoje firme koji će biti originalni i korisni onima kojima ih poklanjate.

Promotivne torbe u raznim bojama, kvalitetna majica sa printom, set za manikir ili ukrasno ogledalce za torbu dobar su izbor ukoliko poslujete sa damama. Popularni pokloni su USB memorije koje su korisne, a obradovaće pripadnike oba pola. Uniseks pokloni su i šolje za kafu i zidni satovi, koji mogu da posluže na radnom mestu, pa će vas se oni koji ih koriste često setiti.

Ne zaboravite, klijenti su veoma bitni, jer da nema njih ne bi bilo ni vašeg posla. Ne morate da čekate novogodišnje praznike ili druge važne datume kako biste nekoga iznenadili. Pravo vreme za darivanje je sada i uvek!

pokloni-1

Patrol PM misli o željama svojih kupaca, pa tako u našoj ponudi možete naći i veliki izbor reklamnog materijala. Predstavite svoju kompaniju na najbolji način i ostavite dobar utisak na svoje kolege, saradnike i klijente.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s