Odeća za jednokratnu upotrebu garantuje higijenu i sigurnost

Rad u prehrambenoj industriji i zdravstvu ne može da se zamisli bez svakodnevnog korišćenja radne odeće za jednokratnu upotrebu. Osim toga, ova vrsta radne odeće upotrebljava se u mnogim delatnostima, kao što su hemijska, farmaceutska industrija, ugostiteljstvo ili poljoprivreda, jer pruža sigurnost i visok nivo higijene.

Ova odeća namenjena je kratkoročnoj upotrebi, izrađena je od polipropilena, najčešće je bele boje, veoma je lagana i udobna. Odeća za jednokratnu upotrebu obuhvata mantile, kombinezone, rukave, kecelje, kao i higijenske maske,  respiratore, kape, navlake za cipele i čizme. Rukavice se proizvode od polietilena, a zavisno od namene mogu biti i od lateksa, nitrilne i antialergijske, puderisane ili bez pudera i silikona.

Posebno na zaštitne rukavice i kape treba obratiti pažnju i odabrati adekvatne. Postoji više modela kapa, mrežaste, one sa šiltom ili kombinovane, a cilj im je da obezbede higijenu i zaštitu, naročito u poslovima gde su važni sterilnost i čistoća.

U ponudi Patrol PM-a, koju možete pogledati na sajtu http://www.patrol.co.rs možete naći navedene proizvode u zavisnosti od delatnosti, kao i one za kućnu upotrebu, poput rukavica za čišćenje ili rad u bašti.

jednokratna-upotreba

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s