Patrol PM bira za vas: top 5 modela zaštitne odeće i obuće za jesen

Svakom radniku potrebna je oprema koja je adektvatna uslovima u kojima obavlja posao. Okolina je važan element uslova rada, a od posebnog je značaja za radnike koji posao obavljaju napolju. Radnici bi zato trebalo da imaju odgovarajuću odeću i obuću koja bi im olakšala rad u svakom periodu godine. Za ovu jesen odabrali smo sledeće modele:

radnici

1) Softshell jakna

Otporna na vetar i praropropusna, softshell pro wear jakna odlična je za rad na otvorenom. Muški i ženski model dostupni su u crnoj, beloj, sivoj, crvenoj i teget boji. Poseduje dva džepa sa strane i jedan na rukavu. Prodaje se bez obeležja, pa je ova jakna odličan izbor za reklamnu garberobu jer nudi mogućnost za štampanje logotipa firme. Zbog svog kroja, ovaj model jakne veoma je popularan i među sportistima i rekreativcima.

softshell

2) HTZ prsluk

Futrovani prsluk od kepera, poseduje dva kosa i dva džepa na grudima sa preklopom. Ima punjenje 40-150gr, dostupan je u svim bojama, a šije se u veličini od M do 3XL. HTZ prsluk dobar je izbor za radnike u proizvodnji, građevini i drugim delatnostima.

prsluk

3) Grison plitke cipele

Plitke radne cipele, imaju dvoslojni PU đon otporan na ulja, naftu i kiseline. Otpornost čini ovaj model pogodnim za radnike u mašinskoj, automobilskoj i građevinskoj industriji. Reč je o kvalitetnoj zaštitnoj obući, koja je, s druge strane, veoma lagana i udoba. Ovaj model u skladu je sa standardom EN ISO 20347.

cipele

4) Pilot odelo „lux“

Odelo se sastoji od pantalona i jakne. Pantalone sa tregerima koje imaju dva kosa džepa sa strane, dva na butinama, jedan na sredini i ojačanja na kolenima. Jakna ima rajsferšlus i elastični render oko rukava i struka, dva kosa džepa dole i dva gore i jedan mali. Materijal od kog je izrađeno je 65% PE – 35% pamuk, 240gr/m2. Šije se u boji po izboru, u veličinama od 48 do 64. Namenjeno je radnicima iz različitih delatnosti i jedan je od najprodavanijih modela koje „Patrol PM“ ima u svom asortimanu.

lux

5) Polo bluza

Klasična polo bluza izrađena je od pamuka, ili kombinacije pamuka i poliestera. Koristi se u svim granama industrije, u proizvodnji, u radionicama, na građevini, itd. Ovaj prepoznatljiv model majice i bluze sa kragnom je veoma popularan, pa osim kao deo uniforme ili radne odeće, često se nosi i u slobodno vreme.

polo

Ove i druge modele radne garderobe i opreme možete pogledati na našem sajtu www.patrol.co.rs.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s