O nama

Firma “Patrol PM” bavi se proizvodnjom i zastupništvom HTZ opreme. Osnovana je 1. juna 2002. godine u Nišu i već 14 godina jedna je od vodećih firmi ove delatnosti na području centralne i jugoistocne Srbije.

Moderan dizajn i najkvalitetniji materijali čine naše proizvode prepoznatljivim na tržištu. Veliki izbor zaštitne opreme i radnih uniformi, kao i potpun prateći asortiman proizvoda od rukavica i kaciga, do zaštitnih naočari nas izdvaja od konkurenata.

Kvalitet proizvoda i visok stepen satisfakcije naših kupaca su osnovni ciljevi naše firme. Originalnost proizvoda koje proizvodimo i njihova diferentnost na tržištu je ono što nas izdvaja od konkurenata. Ističemo se u praćenju trendova u oblasti savremene radne odeće i odeće za obezbeđenja sa celokupnim pratećim asortimanom proizvoda. O kvalitetu i stepenu zadovoljstva govore mnogi naši kupci.

Sedište firme nalazi se u Ulici Stanoja Glavaša br. 10 u Nišu, a uslužno-proizvodni pogoni u Nišu u opštini Pantelej, Novom Selu pored Niša, kao i u Svrljigu.

Pratite nas i na našim Facebook stranama:

Patrol PM Facebook Official

Patrol Group Uprava

ppeclipart

Advertisements